Digitale projekter

Webskitse

Hjemmesider der har inspireret mig og mit design


https://www.maria-black.com/en/eu/

Denne hjemmeside er visuelt meget simpel og nem at navigere rundt i. Farverne og designet er tilpasset så det fremstår så simpelt så muligt, dvs. At de vigtigste informationer står så forbrugeren ser det som det første. Brugerfladen er nem at finde ud af, og man kan nemt finde det man skal bruge, eks. Hvis man søger et armbånd står det som 5 mulighed oppe i menuen.

https://www.nakedcph.com/

Denne hjemmeside har simpelt design med meget enkelt farvevalg. Desginet er gennemført og musen er designet i ”retro” look for at give en anden effekt. I menuen oppe i toppen, er der et overskueligt antal muligheder, hvor man her har mulighed for at komme tættere på det man søger, eks. Et bestemt mærke eller kategori. Dette giver forbrugeren en mere målrettet søgning på en overskuelig måde.

Layout til hjemmeside 

Min webskitse ser ud som den gør, da jeg gerne vil formå at lave en simpel hjemmeside, som er nem at komme rundt om. Dette vil jeg mene denne skitse gør, når man skal igang med at lave sin hjemmeside vil en del nok ændre sig, men jeg vil dog stadig bruge denne som en inspiration.