Refleksioner

Evaluering af Kommunikationsplan

Evaluering af kommunikationsplan

Min indsats fra en skala på 1-5 ligger på en 3. Jeg gjorde en god indsats med hensyn til kommunikationsplanen, ved at udarbejde en plan for kommunikationsprodukterne. Budgettet var dog sværere at udarbejde da dette ikke var noget som falder mig naturligt, eller nemt. Det var dog rart endelig at se en sammenhæng mellem planen og budgettet.

Processen

Da jeg ikke var der den dag denne opgave blev lavet, var jeg alene om denne opgave, og processen var derfor en smule langsom, da jeg skulle sætte mig ind i hvordan man laver denne opgave og opstiller den, jeg vil derfor give den 4.

Produkt

Produktet blev fint under de omstændigheder der var. Jeg vil give det 4, da jeg nåede i mål, og da kommunikationsplanen indeholder det den skal.