Digitale projekter

Uforglemmelig julehygge med Visit Roskilde + Konkurrence

Sponsoreret oplæg i samarbejde med Visit Roskilde

“Nu det jul igen, nu det jul igen”

Turen gik i weekenden til Roskilde sammen med hele familien. Farmor og farfar, min søde kæreste og mine dejlige bonusdatter, var alle proppet ind i bilen og vi var alle enige om en ting, nemlig at vi skulle julehygge. Da vi landede i Roskilde blev vi taget godt imod af vores personlige guide Rasmus, fra Visit Roskilde, som skulle sørge for at vores dag blev helt speciel. Vi startede ud med at se juletræstændingen på stændertorvet kl.11., hvor der blev sørget for både gløgg og æbleskiver til alle der var mødt op, hvilket næsten virkede til at være hele Roskildes befolkning. Stemningen var i top og alle var glade, især min søde bonusdatter. Hendes smil bredte sig især på hendes ansigt da hun opdagede at Pyrus kom og var med til tændingen. Da vi alle var klar og den første aktivitet var vel overstået, stod den på julemarked i Musicon, her havde de formået at stable et julemarked på hele 1800 kvm på benene, hvor der var noget for enhver smag. Der var også et utal af juleworkshops for børnene, og min bonusdatter var meget begejstret for den enorme jule hoppeborg der var sat op. Senere blev vores bagekunst og ikke mindst vores kreative sider sat på prøve i “bag og dekorer dine egne julekager” workshoppen, og hvis jeg skal sige det blev resultatet ret godt. Efter en begivenhedsrig dag, stod det på lækker gourmet mad, vi blev inviteret ned ved Roskilde fjord, på vikingeskibsmuseet, til en dejlig middag, hvor der var noget for enhver smag, og så var det også tilberedt af selveste Gorm i egen person. Alt i alt var det en fantastisk dag, og vi har helt sikkert fået nogle minder for livet.

Her er linket til Visit Roskildes hjemmeside, som har sørget for denne fantastiske dag, og de kan helt sikkert gøre jeres lige så fantastisk!

I samarbejde med Visit Roskilde har vi lavet en konkurrence, hvor man kan vinde en dejlig dag i roskilde. Præmien består af en dag i roskilde for to personer, dette inkluderer en guidet tur, en lækker middag og overnatning ved fjorden. Alt du skal gøre for at vinde er, at dele din oplevelse i Roskilde i December måned, med #Juliroskilde2018 på instagram, vinderen vil blive trukket d.25 December og vil blive kontaktet direkte på instagram. 

Thomas