Refleksioner

Refleksioner – Photoshop

Refleksioner over photoshop workshop

Photoshop er uundgåeligt når man snakker om digital markedsføring, og det var derfor super relevant at vi fik dette kursus, mange af tingene skal dog genopfriskes igen, men man får her en god introduktion til området. Dog synes jeg at Gert gik meget hurtigt igennem mange områder, som i princippet er det vigtigste ift. Billederedigering, eks. At fjerne en plet eller et område på et billede, dette var noget han gik meget hurtigt igennem. De fleste af tingene blev forholdsvis hurtigt gået igennem, selvom han prøvede at få alle med undervejs. Dog følte man sig meget usikker på meget af det efter workshoppen, men man har dog fået en introduktion i det mest basale.

 

Jeg har altid kendt til photoshop, men dog ikke arbejdet med det før, og slet ikke så ny og opdateret en udgave, som den vi hentede ned. Denne udgave er meget professionel, og meget indviklet, dog med et flot layout og design, som kan have stort potientiale for mit fremtidige arbejde med photoshop. 

 

Før redigering:

 

 

 

 

 

 

Efter redigering: