Digitale projekter

Produktfoto opgave

 

Produktfoto opgave

Jeg fik til opgave at tage et billede af et produkt og en serviceydelse, billederne er taget med et professionelt kamera, og på white screen.

 

Forfra
Fra fugleperspektiv
Fra siden af

Produktbeskrivelse

Celine solbriller, i den smukkeste brune farve, kan tendere til en mørk ravfarve, med see through effekt. Glasset er til den lyse side, og ens øjne kan skimtes igennem glasset. Perfekte til en efterårsdag, både farve og glassets tone.

Lix-tal: 44

ServiceydelseHer ser vi den serviceydelse i form af en frisør

Produktbeskrivelse

Er du også træt af at komme hjem fra frisøren med en ubehagelig fornemmelse i maven, fordi det igen ikke er blevet som du havde håbet på. At finde den rigtige frisør kan være umådelig svært, og kan være noget der kan tage mange år. En frisør er ikke kun en serviceydelse, det er kan sammenlignes med mange andre, eks. Bus og tog ydelser, da der er et hav af valg, og da du selv bestemmer hvad du vil betale for det i sidste ende.

Lixtal: 32